HOW TO MAKEUP TUTORIALS

Beauty

HOW TO MAKEUP TUTORIALS

Få makeup tips til inspiration og prøve noget nyt med nemme video tutorials

Her på siden har jeg prøvet at samle et par makeup videoer som jeg håber vil give dig lidt  inspiration til dine egne daglige makeup rutiner. Jeg har ikke selv lavet disse tutorials - da jeg ikke selv er den bedste til at lægge makeup og derfor har valgt at finde andre der er bedre til det end jeg selv - dog med det formål at det er til at gå til. Jeg elsker at se, hvornår andre kvinder gør det og jeg får samtidig en lille inspiration til at prøve det selv. Nogle gange er resultatet bedre end andre.

Under video tutorials har jeg opdelt tingene i kategorier - så du nemt kan finde enten den læbestift eller den foundation du lige stod og manglede. Det du ser herunder er til inspiration og du kan jo gå på opdagelse i din egen makeup pung og se om der er noget der kan bruges.

Basic make up tutorials

play
play
play
play
play
play

Make up tips til kvinder 40 +

play
play

Make up tips til Kvinder 50 +

play
play

På forhandler listen er der mange forskellige mærker - så her kan du altid lade dig inspirere til lidt nyt - men jeg synes det er sjovt at se hvordan man kan ændre sit udseende med lidt makeup. Det behøver ikke være så meget der gør forskellen.

Rigtig god fornøjelse