8 TIPS TIL AT HOLDE DIG YNGRE

Beauty

8 TIPS TIL AT HOLDE DIG YNGRE

Når vi når en vis alder, ønsker vi alle at se og føle os yngre. De fleste af os tror, at det eneste middel er gennem kosmetiske produkter, men der er faktisk en masse ting, du kan gøre for dig selv, som "banker" et par år fra dit ansigt.

1

Pas din seng

Hvis du ikke passer din seng og får nok søvn, kan rynker komme før tid. I løbet af dagen bruger din hud en masse energi til at beskytte dig mod forurening og UV-stråler. Om natten tager det tid at genopbygge din hud. Derfor er det vigtigt at have få en godnats søvn.

2

Få motion 

Det siger næsten sig selv. Hvis du ikke træner regelmæssigt, vil du ikke få justere dit blodsukker eller blodtryk, og du vil derfor få tendens til overvægt. Når du træner regelmæssigt danner du flere antioxidanter og kredsløbet vil være bedre. Regelmæssig motion vil også ofte favoriserer en sundere kost og du forbruge mere vand-så det er en "vind vind" situation.

3

Stress ikke

Når du er stresset frigives stoffet cortisol. Det betyder, at dine celler lever i en kortere tid. Cortisol ikke kun forkorter livet i dine celler, men også forårsager mere affald til at ophobes i din krop. Dette påvirker også din søvn og, som nævnt før, søvn er vigtigt.

4

Rens altid din hud for makeup af inden du går i seng

Det er vigtigt at rense din hud hver dag - især når du bruger makeup. Har du sover med makeup vil du sandsynligvis gnide det ud i dit ansigt og ind i huden på dit ansigt når du sover. Brug en god renseolie – og gnid ansigtet og fjern både din makeup og det  "naturlige snavs " dit ansigt har fået i løbet af dagen.

5

Brug sol olie korrekt

Solen er den værste synder i forbindelse med rynker. Hvis du ikke bruger solcreme - ja, det siger sig selv, at så kommer rynkerne hurtigere, end hvis du bruger solcreme. Men bruger du den rigtige faktor? Husker  du at putte lotion på din hals, bryst og dine hænder. Det er netop på  disse steder, at manglen på solcreme kan få dig til at se ældre ud, end du er.

6

Drik ikke for meget alkohol og for lidt vand

Jo ældre du bliver, jo mindre alkohol kan du tåle. Din lever får sværere ved at reagere alkohol jo ældre du bliver.  Affaldsmaterialet akkumuleres og kan ses på både din hud og din krop. Du bliver dehydreret og du kan se det på en rød og irriteret hud. Hvis du ikke drikker nok vand, bliver kroppen dehydreret, og det får affaldet til at ophobes, og din hud vil blive tør

7

Spis ikke usundt

Det siger sig selv, at hvis du spiser for meget sukker, mættet fedt, kød og junk food, så vil din krop blive overbebyrdet med at nedbryde noget, der ikke er godt for din krop det. Disse usunde fødevarer vil ikke være godt for hele din krop og celler og det kan ses på din hud.

8

Ryg ikke

Det er ikke en hemmelighed, at det ikke er sundt at ryge. Men det vil også få dig til at se ældre ud. Rygning aktiverer enzymer i kroppen, der nedbryder elastikken i din hud, og det giver dig rynker.